Kangasalan Uimahalli Kuohu ja lupa polskia

Kangasalan Uimahalli Kuohu sallii uimisen Aguamiu-uimaleggingseissä

Kangasalan Uimahalli Kuohu sallii Aguamiu-uimaleggingsit

Mahtavia uutisia Aguamiun kotikylän uimareille. Kangasalan Uimahalli Kuohu on antanut luvan uida Aguamiu-uimaleggingseillä ja uimatopeilla.

Kuohusta saat monipuolisia palveluita yksityisille, ryhmille, yrityksille, seuroille ja yhdistyksille. Siellä järjestetään mm. uimakouluja, erityisuinteja, vesijumppia, TYKY-päiviä. Kangaslaan Kuohun yhteydessä toimii myös kuntosali sekä monta muuta hyvinvointipalvelua.

Tästä sinulle uusi uima-asu Kangasalan Kuohun altaisiin...

Alla Kangasalan uimahallin kanssa sovitut pelisäännöt, mitkä tietenkin päätee myös kaikkiin muihin Aguamiu-ystävällisiin altaisiin:

Mitkä ovat Aguamiu-uimaleggingsit?

Aguamiu on Kangasalta kotoisin oleva, uima-altaaseen suunniteltu, korkeat hygieniavaatimukset täyttävä uima-asu. Aguamiu uimaleggings on täysmittainen allashousu, jossa nainen tuntee olonsa varmaksi ja upeaksi. Aguamiu uimaleggingseissä on helppo ja mukava innostua vesiliikkumaan – yksin tai lasten kanssa.

Nämähän on täydelliset kuntosalille ja lenkille, sopivatko nämä myös sinne?

No ei. Sehän on lähes sama asia kuin menisit kuntosalille bikineissä tai lähtisit lenkille uimapuvussasi – mahdollista mutta ei niin fiksua eikä mukavaa. Aguamiu uima-asut on suunniteltu ja hyväksytetty uimiseen Aguamiu-ystävällisissä altaissa. Toinen merkittävä asia on hygienia uimahalleissa ja kylpylöissä, emme toki halua mennä niihin uimaan likaisissa tai muualla käytössä olleissa vaatteissa vaan ainoastaan puhtaissa uimavaatteissa.

Voinko uida missä vain leggingseissä?

Et voi! Uimahalleilla ja kylpylöillä on omat määräyksensä, millaisissa uima-asuissa niissä saa uida. Aguamiu uimaleggingseissä ja uimatopeissa saat uida Aguamiu-ystävällisissä uimahalleissa – kuten Kangasalan Kuohussa.

Koska saan tulla uimaan Aguamiu-uimaleggingseissä Kangasalan Kuohuun?

Nyt heti. Tervemenoa uimaan.

Lue vastaava tiedote Kuohun sivuilta.