Aguamiu-uimaleggingsien tarina alkoi Brasilian rannalta, missä erikokoiset ja -näköiset naiset seisovat kaikessa upeudessaan kädet vahvasti lanteilla ja itsevarmalla asenteella keskellä vilkasta rantavilinää. Heidän hymynsä, hyvä ryhtinsä ja itsevarmuutensa huokuivat sellaista taikaa, jonka halusimme pullottaa ja tuoda meille suomalaisille upeille naisille.

Uimahalli on monelle tavalliselle naiselle paikka, missä itsevarmuus ei hehku voimakkainta säteilyään. Tämän halusimme muuttuvan. Kysyimme naisilta ja ymmärsimme, että kaikki tiivistyy uima-asun mukavuuteen, rentouteen tai vain vartalon kriisikohtien peittävyyteen – upeita naisellisia muotoja peittämättä.

Lähdimme tuotekehittämään uimahallien ja kylpylöiden korkeat hygieniavaatimukset täyttävää vesiliikkumiseen suunniteltua uimaleggingsiä. Syntyi Aguamiu-uima-asutuoteperhe. Otamme itsellemme ylpeänä kunnnian ensimmäisistä uimahalleihin ja kylpylöihin suunnitelluista uimaleggingseista. Onnellisina tarjoamme niitä Sinulle.

Jokaisella naisella on syynsä, miksi Aguamiusta tulee heidän uusi lempivaatteensa. Aguamiu-uimaleggingseissä on pullotettuna turkoosin meren, palmujen ja auringon lämmittävän hiekan taikaa: sitä brassi-itsevarmuutta ja iloa, jota Atlantin rannalla ihailimme. Kun puet Aguamiut päällesi, tiedät mitä tarkoitamme.

Kaikki sai alkunsa yrittäjä Miia Pirisen rohkeasta ja sisukkaasta asenteesta, rakkaudesta tropiikkiin ja uimisen iloon. ”Kaikki on mahdollista”, kuulee Miian usein sanovan. Aguamiu on ihanaa suomalaista naissisua parhaimmillaan.