Tampereen uimahallit sallii uimisen Aguamiu uimaleggingseillä

Tamperee uimahallit sallii Aguamiu uima-asut

Tampereen uimahallit sallii uimisen Aguamiu uimaleggingseillä

Tampereen uimahallit on sallinut uimisen Aguamiu uimavaatteilla 15.6.2017 alkaen. Tampereen kaupungin uimahallit (Hervannan uimahalli, Pyynikin uimahalli, Tampereen Uintikeskus, Tesoman uimahallit) uimarit ja kävijät voivat käydä vesiliikkumassa Aguamiu-uimaleggingseillä ja uimatopeilla. Jos kaipaat hieman mukavuutta ja lämpöä vedessä liikkumiseen niin Aguamiu-uimavaatteet ovat sinun valintasi.

Voit tutustua Tampereen uimahallien aukioloaikoihin ja monipuoliseen tarjontaan heidän omilta sivuiltaan:

Hervannan uimahalli
Torisevanraitti 7

Pyynikin uimahalli
Kortelahdenkatu 26

Tampereen Uintikeskus
Joukahaisenkatu 7

Tesoman uimahalli
Tuomarinkatu 7

Tästä sinulle uusi uima-asu Tampereen uimahallien altaisiin...

Tutustu alla oleviin Aguamiu uimavaatteiden ja Aguamiu-ystävällisten altaiden yhteisiin pelisääntöihin:

Mitkä ovat Aguamiu-uimaleggingsit?

Aguamiu on Kangasalta kotoisin oleva, uima-altaaseen suunniteltu, korkeat hygieniavaatimukset täyttävä uima-asu. Aguamiu uimaleggings on täysmittainen allashousu, jossa nainen tuntee olonsa varmaksi ja upeaksi. Aguamiu uimaleggingseissä on helppo ja mukava innostua vesiliikkumaan – yksin tai lasten kanssa.

Nämähän on täydelliset kuntosalille ja lenkille, sopivatko nämä myös sinne?

No ei. Sehän on lähes sama asia kuin menisit kuntosalille bikineissä tai lähtisit lenkille uimapuvussasi – mahdollista mutta ei niin fiksua eikä mukavaa. Aguamiu uima-asut on suunniteltu ja hyväksytetty uimiseen Aguamiu-ystävällisissä altaissa. Toinen merkittävä asia on hygienia uimahalleissa ja kylpylöissä, emme toki halua mennä niihin uimaan likaisissa tai muualla käytössä olleissa vaatteissa vaan ainoastaan puhtaissa uimavaatteissa.

Voinko uida missä vain leggingseissä?

Et voi! Uimahalleilla ja kylpylöillä on omat määräyksensä, millaisissa uima-asuissa niissä saa uida. Aguamiu-uimaleggingseissä ja -uimatopeissa saat uida Aguamiu-ystävällisissä uimahalleissa – kuten Tampereen uimahallit.