Uima-asu on naisen vaikein vaate. Aguamiu on vesiliikuntaa harrastavan tai sitä vielä välttelevän naisen uusi lempivaate.

Naisten uima-asu uutuus

Aguamiu on uima-altaaseen suunniteltu, korkeat hygieniavaatimukset täyttävä uintileggings. Se on täysmittainen allashousu, jossa nainen tuntee olonsa varmaksi ja upeaksi. Aguamiussa on helppo ja mukava innostua vesiliikkumaan – yksin tai lasten kanssa.

Aguamiu on myös tytöstä naiseksi kasvavan nuoren valinta.

Aguamiu peittää sen, minkä nainen tahtoo piilottaa: pehmeyden, selluliitin, arvet, muuttuvat vartalonmuodot…

Aguamiu on ihonmyötäinen. Se on uimapukumateriaalia, eikä siinä ole taskuja tai nyörejä. Aguamiu on helposti puettava ja riisuttava, helposti pestävä ja huollettava. Näkyvä Aguamiu-logo tekee siitä uimavalvojien helposti tunnistettavan, allaskelpoisen asun.

Naisten lahkeellinen uima-asu

Sarjaan kuuluu uimaleggings (tätä naisten lahkeellista uima-asua saa kahdessa eri värissä) sekä uimatoppi ja hihaton uimapaita, yhdessä tai erikseen käytettäväksi.

Aguamiu toimii vastuullisesti. Jokaisen tuotteen mukana toimitetaan ohje, jonka mukaan hoidettu Aguamiu säilyy hygienisenä. Aguamiu-tuote kannustaa käyttäjäänsä pitämään huolta uimahallinsa tai kylpylänsä puhtaudesta ja viihtyvyydestä.