Kunto-Lutra Alavudella sallii Aguamiu uimaleggingseillä uimisen

Kunto-Lutra Alavuudella antoi luvan uida Aguamiu uimaleggingseillä

Kunto-Lutra Alavudella sallii Aguamiu uimaleggingseillä uimisen

Kunto-Lutra (Alavus) on sallinut uimisen Aguamiu uimaleggingseillä ja uimavaatteilla 9.1.2019 alkaen. Kunto-Lutran vieraat ja vesiliikkujat voivat käydä uimassa Aguamiu-uimaleggingseillä ja uimatopeilla. Jos kaipaat hieman mukavuutta ja lämpöä uintikertoihin niin Aguamiu-uimavaatteet ovat sinun valintasi. Alavuden Kunto-Lutra ja sen altaat kutsuvat Aguamiu-uima-asuisia.

Voit tutustua Kunto-Lutran aukioloaikoihin ja tarjontaan heidän omilta sivuiltaan. Tässä linkki Alavuden uimahallin sivuille.

Tästä sinulle uusi uima-asu Kunto-Lutran altaisiin...

Tutustu alla oleviin Aguamiu uimavaatteiden ja Aguamiu-ystävällisten altaiden yhteisiin pelisääntöihin:

Mitkä ovat Aguamiu-uimaleggingsit?

Aguamiu on Kangasalta kotoisin oleva, uima-altaaseen suunniteltu, korkeat hygieniavaatimukset täyttävä uima-asu. Aguamiu uimaleggings on täysmittainen allashousu, jossa nainen tuntee olonsa varmaksi ja upeaksi. Aguamiu uimaleggingseissä on helppo ja mukava innostua vesiliikkumaan – yksin tai lasten kanssa.

Nämähän on täydelliset kuntosalille ja lenkille, sopivatko nämä myös sinne?

No ei. Sehän on lähes sama asia kuin menisit kuntosalille bikineissä tai lähtisit lenkille uimapuvussasi – mahdollista mutta ei niin fiksua eikä mukavaa. Aguamiu uima-asut on suunniteltu ja hyväksytetty uimiseen Aguamiu-ystävällisissä altaissa. Toinen merkittävä asia on hygienia uimahalleissa ja kylpylöissä, emme toki halua mennä niihin uimaan likaisissa tai muualla käytössä olleissa vaatteissa vaan ainoastaan puhtaissa uimavaatteissa.

Voinko uida missä vain leggingseissä?

Et voi! Uimahalleilla ja kylpylöillä on omat määräyksensä, millaisissa uima-asuissa niissä saa uida. Aguamiu-uimaleggingseissä ja -uimatopeissa saat uida Aguamiu-ystävällisissä uimahalleissa – kuten Kunto-Lutra Alavudella.