Turun uimahallit sallii uimisen Aguamiu uimaleggingseillä

Turun uimahallit sallii Aguamiu uima-asut

Turun uimahallit sallii uimisen Aguamiu uimaleggingseillä

Turun uimahallit sallii uimisen Aguamiu uimavaatteilla 28.4.2018 alkaen. Turun kaupungin uimalaitosten (Impivaaran uimahalli, Petreliuksen uimahalli, Paattisten aluetalon vuokra-allas sekä Kupittaan ja Samppalinnan maauimalat) asiakkaat voivat käydä uimassa Aguamiu-uimaleggingseillä ja uimatopeilla. Jos kaipaat hieman mukavuutta ja lämpöä uintikertoihin niin Aguamiu-uimavaatteet ovat sinun valintasi.

Voit tutustua Turun kaupungin uimahallien aukioloaikoihin ja monipuoliseen tarjontaan heidän omilta sivuiltaan:

Impivaaran uimahalli
Uimahallinpolku 4

Petreliuksen uimahalli
Ruiskatu 2

Kupittaan maauimala
Blomberginaukio 12

Samppalinnan maauimala
Volter Kilven katu 2

Paattisten aluetalon vuokra-allas
Paattistalonkatu 1

Tästä sinulle uusi uima-asu Turun uimahallien altaisiin...

Tutustu alla oleviin Aguamiu uimavaatteiden ja Aguamiu-ystävällisten altaiden yhteisiin pelisääntöihin:

Mitkä ovat Aguamiu-uimaleggingsit?

Aguamiu on Kangasalta kotoisin oleva, uima-altaaseen suunniteltu, korkeat hygieniavaatimukset täyttävä uima-asu. Aguamiu uimaleggings on täysmittainen allashousu, jossa nainen tuntee olonsa varmaksi ja upeaksi. Aguamiu uimaleggingseissä on helppo ja mukava innostua vesiliikkumaan – yksin tai lasten kanssa.

Nämähän on täydelliset kuntosalille ja lenkille, sopivatko nämä myös sinne?

No ei. Sehän on lähes sama asia kuin menisit kuntosalille bikineissä tai lähtisit lenkille uimapuvussasi – mahdollista mutta ei niin fiksua eikä mukavaa. Aguamiu uima-asut on suunniteltu ja hyväksytetty uimiseen Aguamiu-ystävällisissä altaissa. Toinen merkittävä asia on hygienia uimahalleissa ja kylpylöissä, emme toki halua mennä niihin uimaan likaisissa tai muualla käytössä olleissa vaatteissa vaan ainoastaan puhtaissa uimavaatteissa.

Voinko uida missä vain leggingseissä?

Et voi! Uimahalleilla ja kylpylöillä on omat määräyksensä, millaisissa uima-asuissa niissä saa uida. Aguamiu-uimaleggingseissä ja -uimatopeissa saat uida Aguamiu-ystävällisissä uimahalleissa – kuten Turun uimahallit (Impivaaran uimahalli, Petreliuksen uimahalli, Paattisten aluetalon vuokra-allas sekä Kupittaan ja Samppalinnan maauimalat).