Kokemäen uimahalli sallii Aguamiu uima-asut

Kokemäen uimahalli sallii Aguamiu-uima-asut

Kokemäen uimahalli sallii Aguamiu uima-asut

Kokemäen uimahalli sallii Aguamiu uima-asut 10.4.2018 alkaen. Toisin sanoen Kokemäen uimahallin kävijät voivat pukea itsensä Aguamiu-uimaleggingseillä ja uimatopeilla uimaan mennessä.

Voit tutustua Kokemäen uimahallin aukioloaikoihin ja monipuoliseen tarjontaan heidän omilta sivuiltaan.

Tästä sinulle uusi uima-asu Kokemäen uimahallin altaisiin...

Tutustu alla oleviin Aguamiu uimavaatteiden ja Aguamiu-ystävällisten altaiden yhteisiin pelisääntöihin:

Mitkä ovat Aguamiu-uimaleggingsit?

Aguamiu on Kangasalta kotoisin oleva, uima-altaaseen suunniteltu, korkeat hygieniavaatimukset täyttävä uima-asu. Aguamiu uimaleggings on täysmittainen allashousu, jossa nainen tuntee olonsa varmaksi ja upeaksi. Aguamiu uimaleggingseissä on helppo ja mukava innostua vesiliikkumaan – yksin tai lasten kanssa.

Nämähän on täydelliset kuntosalille ja lenkille, sopivatko nämä myös sinne?

No ei. Sehän on lähes sama asia kuin menisit kuntosalille bikineissä tai lähtisit lenkille uimapuvussasi – mahdollista mutta ei niin fiksua eikä mukavaa. Aguamiu uima-asut on suunniteltu ja hyväksytetty uimiseen Aguamiu-ystävällisissä altaissa. Toinen merkittävä asia on hygienia uimahalleissa ja kylpylöissä, emme toki halua mennä niihin uimaan likaisissa tai muualla käytössä olleissa vaatteissa vaan ainoastaan puhtaissa uimavaatteissa.

Voinko uida missä vain leggingseissä?

Et voi! Uimahalleilla ja kylpylöillä on omat määräyksensä, millaisissa uima-asuissa niissä saa uida. Aguamiu-uimaleggingseissä ja -uimatopeissa saat uida Aguamiu-ystävällisissä uimahalleissa – kuten Kokemäen uimahalli.