Uima-asu on naisen vaikein vaate

Aguamiu blogi ja uutiset: Uima-asu on naisen vaikein vaate

Uima-asu on naisen vaikein vaate. Aguamiu on vesiliikuntaa harrastavan tai sitä vielä välttelevän naisen uusi lempivaate.

Aguamiu on uima-altaaseen suunniteltu, korkeat hygieniavaatimukset täyttävä uintileggings. Se on täysmittainen allashousu, jossa nainen tuntee olonsa varmaksi ja upeaksi. Aguamiussa on helppo ja mukava innostua vesiliikkumaan – yksin tai lasten kanssa.

Aguamiu on myös tytöstä naiseksi kasvavan nuoren valinta.

Aguamiu peittää sen, minkä nainen tahtoo piilottaa: pehmeyden, selluliitin, arvet, muuttuvat vartalonmuodot…

Aguamiu on ihonmyötäinen. Se on uimapukumateriaalia, eikä siinä ole taskuja tai nyörejä. Aguamiu on helposti puettava ja riisuttava, helposti pestävä ja huollettava. Näkyvä Aguamiu-logo tekee siitä uimavalvojien helposti tunnistettavan, allaskelpoisen asun.

Sarjaan kuuluu uimaleggings (kaksi eri väriä) sekä uimatoppi ja hihaton uimapaita, yhdessä tai erikseen käytettäväksi.

Aguamiu toimii vastuullisesti. Jokaisen tuotteen mukana toimitetaan ohje, jonka mukaan hoidettu Aguamiu säilyy hygienisenä. Aguamiu-tuote kannustaa käyttäjäänsä pitämään huolta uimahallinsa tai kylpylänsä puhtaudesta ja viihtyvyydestä.